Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Augusztus 16. 08:17, szerda | Helyi
Forrás: http://www.dombomedia.hu

Zelcsényi Zsófia lett a második udvarhölgy

Zelcsényi Zsófia lett a második udvarhölgy

Debrecenben augusztus 11-én rendezték meg a Magyarok Világszépe Verseny idei döntőjét, melyen egy dombóvári lány is színpadra lépett.

Fásy Ádám 2016-ban indította útjára ezt a megmérettetést. A földkerekség minden tájáról azon hölgyek jelentkezését várta, akik igazoltan tudják bizonyítani magyar származásukat, valamint 17. életévüket betöltötték, de még nem idősebbek 27 esztendősnél.

A finálét másodjára is a „cívisvárosban bonyolították le, a többszáz jelentkezőből kiválasztott 17 hölgy a döntőt megelőzően egy hétig a balmazújvárosi Hotel Kamillában készült a versenyre.
A Nagyerdei Szabadtéri Színpadra lépő lányok között volt, aki az országhatáron túlról – Erdélyből és a Délvidékről – érkezett, de hazánk szinte mindegyik tájegysége képviseltette magát.

A tét nem volt kicsi, hiszen mindenki tudta, hogy a győztes 5000 euróval gazdagodik és az indiai Mumbaiban a „Miss Intercontinental” elnevezésű világversenyen képviselheti majd Magyarországot novemberben.
Műsort adott a helyi Csokonai Színház két művésze – Pintér Timi és Dánielffy Gergő –, Singh Viki énekes, a műsorvezetőként ugyancsak jeleskedő Bebe és egy karibi tánccsoport is.

A közönség már alig várta a szépséges lányokat. Ők aztán sokféle öltözetben mutatták meg magukat: láthatóak voltak falatnyi sortban, egyforma fehér-kék ruhában, magyaros viseletben, fantáziát megmozgató bikiniben és vöröslő koktélruhában.
Végül jött az eredményhirdetés. A második udvarhölgy címét a szépséges dombóvári Zelcsényi Zsófia érdemelte ki a zsűritől, az első udvarhölgy a szabadkai Cvijin Blanka lett. A koronát a közönség nagy ovációja közepette a debreceni Senánszky Flóra fejére tette Ary Petronella helyi önkormányzati képviselő és Fásy Ádám licenctulajdonos.

fotó: internet

Címkék: szépségverseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.