Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Október 07. 14:41, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvári Szuperinfó

Új számítástechnikai üzlet és szerviz nyílt Dombóváron

Új számítástechnikai üzlet  és szerviz nyílt Dombóváron

A digitális eszközök mindig is érdekelték – az érdeklődésből először hobby, majd szakirányú tanulmányok, végül életmód lett. A nemrég megnyílt Dombó-Digitál Szerviz üzlet vezetőjével, Lajos Bálinttal beszélgettünk.

Régi vágyam teljesült azzal, hogy többek között informatikával és szerviztevékenységgel foglalkozó üzletet nyithattam – mesélte. - A digitális eszközök – beleértve természetesen a számítógépeket is – mindig is nagyon foglalkoztattak, de nem csak felhasználói szinten, hanem működés, mechanizmus, javítás szintjén is. Az első asztali számítógépek (IBM 80086) megjelenése óta végig nyomon követtem közvetlenül a fejlődésüket, javítottam, bővítettem, installáltam őket. Elmondhatom, hogy minden generációból volt mindig saját számítógépem is. Komolyabb eladói, boltvezetői és szerviztapasztalatot az elmúlt 18 év során szereztem – köszönhetően a volt munkahelyeimnek és a téma iránti rajongásomnak. Mostanra összeállt bennem minden, ami egy vállalkozás vezetéséhez szükséges: tapasztalat, megfontoltság, szaktudás. Mindezek mellett természetesen lényeges, hogy sokan ismernek Dombóváron, és a digitális eszközökön kívül az emberekkel is nagyon szeretek foglalkozni.

Van létjogosultsága egy újabb számítógépboltnak Dombóváron?
Valószínűnek tartom, hogy ez a kérdés sokakban felmerül. Ezzel kapcsolatban azt gondolom, hogy szinte minden háztartásban találunk digitális eszközöket, az pedig elég nagy szám ahhoz, hogy szükség legyen még ilyen üzlet(ek)re. A lényeg inkább az, hogy legyünk mások! Minden számítógépbolt egyedi a maga nemében, mi is szeretnénk kitűnni kicsit a sorból. Én olyan üzletet álmodtam meg, ahova jó érzés bejönni, ahol a vásárló jó közegben érzi magát, tiszteletet, szeretetet kap tőlünk. Nem kész ajánlatokkal bombázzuk, hanem megoldásokat keresünk és kínálunk kéréseire, problémáira, vagy tanáccsal szolgálunk. Ugyanakkor fontos, hogy legyünk többek is! Törekszünk lefedni annyi vásárlói igényt, amennyit csak lehet. Többek vagyunk a megszokott PC-boltoknál. Gyakorlatilag a háztartási nagygépek (hűtő, mosógép) kivételével árulunk és javítunk mindent, ami elektromos árammal működik. Legyen az mikrosütő vagy flex, GPS, biztonsági kamerarendszer, vagy akár varrógép. Természetesen a fő profil a számítástechnika, PC, notebook, stb. forgalmazása és javítása, de a célunk, hogy univerzális szervizközponttá tudjunk válni, azt szeretnénk, hogy egy helyen minden árammal működő eszköz javítása megoldható legyen.

Az árak terén is szeretnétek kitűnni a sorból?
Kiemelten szem előtt tartjuk, hogy mindenki számára megfizethetőek legyünk termékek és szolgáltatások terén. Nem szeretnénk, ha egy váratlan meghibásodás bárkinél pánikot okozna. Olyankor jönnek a kérdések és a dilemmák: hova vigyem? Biztos egy vagyon lesz! Nem éri meg megcsináltatni! Újat nem tudok venni… Mi inkább azt szeretnénk, ha ügyfeleinknél automatikusan az ugrana be probléma esetén: visszük a Dombó-Digitálba! A bevizsgálás mindig díjmentes, és akár egy háromezer forintos vízforralót is megéri megjavíttatni, hiszen a szervizdíjakat dinamikusan kezeljük.

Dombó-Digitál
Dombóvár, Ady E. u. 55.
Tel.: 74/679-971, mobil: 30/4730-151
E-mail: dombodigital@gmail.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!