Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2012. Január 18. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: Dombóvári Szuperinfó

Sokat adunk rá… Hitelfelvétel az új dombóvári BÁV-zálogfiókban

Sokat adunk rá… Hitelfelvétel az új dombóvári BÁV-zálogfiókban

Január 20-án nyit a BÁV Bizományi Kereskedőház és Záloghitel Zrt. dombóvári fiókja a Szabadság utca 21. szám alatti Ivanich-Üzletházban. A kézizáloghitelről beszélgettünk a fiók munkatársával.

- Mi a kézizáloghitel?

Készpénz gyorsan és bürokráciamentesen! A legrövidebb út, hogy ügyfeleink gyorsan jussanak kölcsönhöz: a kézizálog-hitel. Értéktárgyát fedezetként elhelyezi nálunk, mi felbecsüljük és hosszadalmas hitelelbírálás nélkül egy-két percen belül átadjuk készpénzben a hitelt. Az összeg visszafizetéséig értéktárgyát biztonságosan megőrizzük.

- Miért előnyös a záloghitel felvétele? Mi különbözteti meg más hitelektől?

A záloghitel fő előnye, hogy gyors, akár néhány perc alatt felvehető, s így pillanatok alatt megoldja az átmeneti likviditási gondokat. Amennyiben késne a hitelfelvevő a visszafizetéssel, a lejárati időn belül lehetőséget biztosítunk a hitel meghosszabbítására, akár egymás után többször is! Nálunk akkor sem kerül BAR listára, ha nem tudja a kölcsönt visszafizetni.

- Milyen dokumentumok szükségesek a hitel felvételéhez?

A kézizáloghitel igénybevételéhez nincs szükség jövedelemigazolásra, kezesre, közüzemi számlákra stb. Sőt! A záloghitel 3,6 millió forintig választhatóan anonim. Anonim elzálogosítás esetén semmilyen dokumentum nem szükséges a hitelügylethez, még személyi igazolvány sem. Ha ügyfelünk betöltötte 18. életévét, elég, ha értéktárgyát behozza hozzánk, mi felbecsüljük és kifizetjük a hitelt készpénzben. Abban az esetben, ha a kedvezményes nevesített hiteltermékünket veszi igénybe, az elzálogosításnál szüksége lesz személyi igazolványára és lakcím kártyájára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!