Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2023. Szeptember 25. 09:49, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Vasárnap délelőtt, röviddel háromnegyed tíz előtt egy helyi asszony közlekedett autóval a 6532-es számú úton Dombóvár, Gunaras fürdő irányából Dombóvár irányába.

Amikor a 6532-es számú út és a 61-es számú főút kereszteződéséhez ért, feltehetően rosszulléte miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldalra. Ott fékezés nélkül áthajtott az útpadka szegélykövén, majd egy füves területen keresztül az útkereszteződésbe hajtott, ahol összeütközött, egy neki balról érkező teherautó jobb hátuljának.

A balesetben az autót vezető nő könnyebben megsérült. Mint kiderült, a sofőr a biztonsági övet nem rendeltetésszerűen használta, „megcsipeszelte”, ezért közigazgatási eljárás indult vele szemben.

Este negyed nyolc körüli időben egy férfi közlekedett autóval Dombóvár lakott területen kívül a 61-es főúton Tamási irányába. Haladása során a 84-es kilométerszelvényben, féktávolságon belül egy vadon élő állat ugrott elé. Hogy az ütközést elkerülje, előbb a jobb oldali árokba kormányozta a kocsit, onnan áttért a bal oldali árokba, ahol megállt. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Vasárnap is történt egy anyagi káros baleset. Délután fél négy körüli időben egy férfi közlekedett autóval a 61-es számú főúton Tamási irányából Pincehely irányába. A 46-os kilométerszelvényhez érve egy jobbra ívelő kanyarban a kocsi megcsúszott, letért az útról, majd tetejére borult. A sofőr és utasa is használták a biztonsági övet, személyi sérülés nem történt.

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 16:24, csütörtök | Helyi

Országos sporttörténeti versenynek adott otthont Dombóvár

Második alkalommal került megrendezésre a Buzánszky Jenő Országos Sporttörténeti Verseny Dr. Szenyéri Zoltán igazgató ötlete és szervezése alapján.

2023. December 06. 13:22, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. December 05. 08:31, kedd | Helyi

XVIII. Karácsonyi Kupa karateversenyt rendeztek Dombóváron

A XVIII. Karácsonyi Kupát rendezte meg a Dombóvári Karatesuli a Szuhay Sportcentrumban szombaton.

2023. December 04. 16:16, hétfő | Helyi

Beszélgetés Fekete Istvánról

Az MTVA televízió M5 csatornájának meghívásának tett eleget Bodó Imre múzeumalapító, elnök és Horváth Tibor, az ajkai Irodalmi Társaság elnöke.