Városlista
2023. március 24, péntek - Gábor, Karina

Hírek

2023. Február 07. 16:23, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Egy autós közlekedett február 4-én éjjel Dombóváron a Madách utcában az Árnyas utca felé. A sofőr a kereszteződésben nekihajtott egy ház kerítésének.

A helyszínre érkező egyenruhások a jármű vezetőjével szondát fújattak, mely igen magas értéket mutatott, ezért a 35 éves helyi férfit további mintavételre előállították. A sofőrnek a baleset okozása és ittas járművezetés miatt is felelnie kell.

Egy furgon vezetője közlekedett február 5-én délelőtt Dombóvár központjában. A sofőr figyelmen kívül hagyta a közlekedési lámpa piros jelzését, és behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött a szabad jelzésen áthaladó autósnak. A balesetet okozó sofőrnek felelnie kell a tilos jelzésen áthaladás és a baleset okozása miatt is.

Február 6-án a dombóvári rendőrök észlelték, hogy egy – vezetéstől eltiltott – 20 éves sofőr közlekedik a városban. Kollégáink a férfit ellenőrizték, akiről kiderült, hogy valóban nem vezethetne. A fiatalember mellett ült a kocsi tulajdonosa, a sofőr édesanyja is, aki tudott arról, hogy fia nem ülhetne volán mögé. A rendőrök a jármű vezetője és a kocsi tulajdonosa ellen is büntetőeljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 23. 15:12, csütörtök | Helyi

Elkezdődött az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása

A munkaterület átadása után elindult az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása tárgyában a beruházás a kormány egyedi támogatásával.

2023. Március 22. 10:18, szerda | Helyi

Már olvasható a Dombóvári Szuperinfó aktuális száma

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. Március 22. 08:36, szerda | Helyi

Letartóztatta a bíróság a Dombóváron garázdálkodó férfit

Négy folyamatban lévő ügy gyanúsítottja az a fiatalember, akit nőnapon vettek őrizetbe.

2023. Március 21. 09:06, kedd | Helyi

Idén is megküzdenek a lépcsőkkel Tolna vármegye tűzoltói

Március 18-án, szombaton a „Rollover” névre keresztelt lépcsőfutó bajnokság első állomásával nyitotta az idei sorozatát Kecskeméten.