Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2023. Február 07. 16:23, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Egy autós közlekedett február 4-én éjjel Dombóváron a Madách utcában az Árnyas utca felé. A sofőr a kereszteződésben nekihajtott egy ház kerítésének.

A helyszínre érkező egyenruhások a jármű vezetőjével szondát fújattak, mely igen magas értéket mutatott, ezért a 35 éves helyi férfit további mintavételre előállították. A sofőrnek a baleset okozása és ittas járművezetés miatt is felelnie kell.

Egy furgon vezetője közlekedett február 5-én délelőtt Dombóvár központjában. A sofőr figyelmen kívül hagyta a közlekedési lámpa piros jelzését, és behajtott a kereszteződésbe, ahol nekiütközött a szabad jelzésen áthaladó autósnak. A balesetet okozó sofőrnek felelnie kell a tilos jelzésen áthaladás és a baleset okozása miatt is.

Február 6-án a dombóvári rendőrök észlelték, hogy egy – vezetéstől eltiltott – 20 éves sofőr közlekedik a városban. Kollégáink a férfit ellenőrizték, akiről kiderült, hogy valóban nem vezethetne. A fiatalember mellett ült a kocsi tulajdonosa, a sofőr édesanyja is, aki tudott arról, hogy fia nem ülhetne volán mögé. A rendőrök a jármű vezetője és a kocsi tulajdonosa ellen is büntetőeljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 22:42, péntek | Helyi

Izgalmas programok, rendhagyó órák

A KULTUP program először jutott el Dombóvárra. A Déryné program keretében 7 csoport vett részt a TMSZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumban a színházi, kulturális és zenés előadásokon.

2024. Május 24. 10:30, péntek | Helyi

A Fekete család barátai látogattak Dombóvárra és Göllébe

Fekete Magdolna irodalmi hagyatéki gondnok és Tóth Árpád, ifj. Fekete István író barátja látogattak el Dombóvárra Bodó Imre múzeumalapítóhoz és feleségéhez, Líviához.

2024. Május 23. 11:12, csütörtök | Helyi

Gelei József egykori válogatott kapus járt a Fekete István Múzeumban

Berki Zsolt ötletgazda szervezésében immár második alkalommal került megrendezésre az Esterházy Miklós Technikum és Szakképző Iskola műfüves pályáján a Buzánszky Jenő középiskolai Futball Torna.