Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. November 30. 07:33, szerda | Helyi
Forrás: Tímárné Szücs Szilvia

Márton-napot tartottak a Belvárosiban - képgalériával

Márton-napot tartottak a Belvárosiban - képgalériával

Az iskola Márton-napi műsorán 170 diák szerepelt. Az alsósok a magyarországi németek néptánckincséből tartottak bemutatót. A német nemzetiségi kórus és kultúrcsoport dalokkal szórakoztatta a több száz fős közönséget.

„Aki Márton napján libát nem eszik, egész éven át éhezik!” Ez volt a mottója az APOK Belvá-rosi Általános Iskolai Tagintézménye november 10-i rendezvényének.

A műsorszámokat Gyenei Zsuzsa tanította be a gyerekeknek. A lebonyolításban a tanító nénik és a német nemzetiségi munkaközösség tagjai segítettek. A Német Kisebbségi Önkormányzat Márton-napi, liba formájú mézeskaláccsal jutalmazta a műsorban fellépő gyerekeket. A kiváló hangulathoz „hozzájárult” az aula dekorációja, és a diákok saját készítésű lampionjai színesítették az ünnepet. Másnap reggel az iskola összes tanulója részt vett egy rövid Márton-napi megemlékezésen.

Képgalériánk a lenti képre vagy a címsor alatti „Kapcsolódó galéria” hivatkozásra kattintva tekinthető meg.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!