Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Július 04. 16:19, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Idén is díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat

Idén is díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2019. évi teljesítménye alapján;

a szállodák egész éves munkáját értékelő díjat 15. alkalommal adták át pénteken Budapesten - közölték a szervezők a díjátadó után pénteken az MTI-vel.

A rendezvényszervező Day Holiday Kft. a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat, négy éve a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai partnerségével és támogatásával.

Magyarország legjobb wellness szállodája 2019-ben a siófoki ötcsillagos Hotel Azúr Prémium lett. A legígéretesebb 2019-ben megnyitott szálloda díjat a rendezvénynek is helyet adó Párisi Udvar Hotel Budapest kapta. A legjobb háromcsillagos konferencia szálloda 2019-ben a Tündérkert Hotel Noszvaj lett. Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2019-ben a gárdonyi Vital Hotel Nautis superior. Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2019-ben a Mercure Budapest Castle Hill. Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2019-ben a Hilton Budapest.

A díjnyertes szállodák idén a vírushelyzetre tekintettel csupán kis létszámú szakmai közönség előtt mutatkozhattak be - közölték.

A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben alakult, magyar tulajdonú Day Holiday Kft. 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.