Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. November 29. 14:54, kedd | Helyi sport
Forrás: József Attila ÁMK

Gyerekfoci Somogyjádon: jól ment a József Attila ÁMK csapatainak

Gyerekfoci Somogyjádon: jól ment a József Attila ÁMK csapatainak

A Grosics Gyula októberi gyerekfocit már nyolcadik alkalommal rendezték meg a somogyjádi sportcsarnokban. A József Attila ÁMK csapatai egytől egyig kiemelkedő eredményt értek el a színvonalas kispályás tornán.

Így teljesítettek Óliás Zsolt edző tanítványai a dunántúli csapatok részvételével lezajlott sporteseményen:

I. korcsoport (fiúk)

Tíz csapat indult két csoportban körmérkőzéssel döntötte el a helyezések sorsát. A József Attila ÁMK csapata második helyen jutott tovább, így a harmadik helyért mérkőzhetett. Az elődöntőben fölényes győzelmet aratottak tanulóink így megérdemelten vehették át a bronzérmet.

A csapat tagjai: Göndöcs Gergő, Ginzer Gábor, Krasznai Doren, Dürvanger Richard, Varga Bálint, Lódri Gergő, Tímár Dávid, Kardos László.


II. korcsoport (fiúk)

Tizenkét csapat három csoportban játszott körmérkőzést egymással. Az újdombóvári sulisok csoportelsőként jutottak be a hármas döntőbe, ahol remek játékkal utasították maguk mögé mindkét ellenfelüket, így a torna végén dobogó legfelső fokára állhattak. Az intézmény csapatát a SZOR Gárdonyi Géza Általános Iskola négy tanulója is erősítette. A torna legjobb kapusa Reizinger Patrik (JAÁMK) lett.

A csapat tagjai: Reizinger Patrik, Reizinger Dániel, Bugyi Alex, Kocsis Zsolt, Kocsis Dániel, Göndöcs Gergő, Takács Arnold (Gárdonyi), Takács Barnabás (Gárdonyi), Szeifert Márk (Gárdonyi), Szigetközi István (Gárdonyi).


IV. korcsoport (lányok)

Nyolc csapat két csoportban körmérkőzésekkel döntötte el a továbbjutást. A József Attila lányai a csoportból második helyen jutottak tovább. Küzdelmes játékkal a harmadik helyen zárták a tornát.

A csapat tagjai: Varga Antónia, Orbán Gitta, Balogh Barbara, Tóth Vanessza, Forgács Kornélia, Fülöp Adél, Tóth Kaludia, Kiss Luca, Szaka Nikolett, Horváth Evelin, Szigetvári Alexa.


IV. korcsoport (fiúk)

Tizenkét csapat három csoportban körmérkőzésekkel döntötte el a helyezéseket. Az újdombóvári központú intézmény fiai a mérkőzések során nagy küzdésről és akaraterőről tettek tanúbizonyságot, így csoportelsőként jutottak a hármas döntőbe. Sajnos eddigre a csapat létszáma jelentősen megfogyatkozott, így a megmaradt hat játékosra hárult a legnehezebb feladat. Kiemelkedő játékuk és példamutató küzdeni akarásuk ellenére sajnos csak a harmadik helyet érték el.

A csapat tagjai: Wülfinger Gergő, Nyakas Márton, Szarkali András, Varga László, Szabó Bence, Právics Dominik, Zentai János, Blázsovics Bence, Palánki Szabolcs, Szabó Márk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.