Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2011. Június 13. 12:53, hétfő | Helyi

Dombóvári versenytáncosok értek el szép eredményeket

Dombóvári versenytáncosok értek el szép eredményeket

A kaposvári Ametiszt Táncsport Egyesület kötelékében versenyző Kaszás Levente-Simonyi Nikolett táncospár az elmúlt hetekben több megmérettetésen végzett figyelemre méltó eredménnyel. A fiatalok nemzetközi versenyeken, egy hazai kupán

A május utolsó hetének vasárnapján, Barcson rendezett nemzetközi táncversenyen a páros az ifjúságiak „C” kategóriás standard versenyében a döntő hatodik helyén végzett, a „B” kategóriás latin táncok versenyében a negyedik helyet érte el.

A június első hétvégéjén, Kaposmérőn megrendezett Ametiszt Kupán az utóbbi versenyszámban bronzérmet szereztek, míg a standard versenyt megnyerték.

Ugyanekkor, június 3-án és 4-én rendezték Kaposvárott a II. Látványtánc Európa Bajnokságot. Levente és Nikolett az Ametiszt Táncsport Egyesület Made in Hungária című formációs táncprodukciójával itt szintén első helyet szerzett.

Június 11-én, a horvátországi Verőcén rendezett nemzetközi táncversenyen a kategóriájuk latin-amerikai döntőjében a negyedik helyen végzett a páros, míg a standard táncok versenyét megnyerték.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!