Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Október 25. 15:33, péntek | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Célzott ellenőrzés Tolnában

Célzott ellenőrzés Tolnában

A sérüléses balesetek megelőzése érdekében a rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes összevont közúti ellenőrzést rendelt el.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság számos intézkedést tesz annak érdekében, hogy tovább csökkentse a közúti közlekedési balesetek számát. Tolna megye az elmúlt években az egyik legbiztonságosabb megye volt a baleseti adatok tekintetében is. Az idei évi baleseti helyzet jelenleg még a tavalyi évnél is kedvezőbb Tolnában, azonban az elmúlt hetekben több sérüléses és halálos kimenetelű baleset történt, mint az azt megelőző időszakban. A sérüléses balesetek statisztikai adatainak elemzése alapján a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese a megye teljes területén összevont, célzott ellenőrzést rendel el a közeljövőben.

Az intézkedések célja a sebességtúllépés megakadályozása, a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzése, továbbá az ittas és a szabálytalanul előző sofőrök forgalomból történő kiszűrése és szankcionálása. Kiemelt figyelmet fordítanak a rendőrök a motorkerékpárok és a mezőgazdasági munkagépek vezetőinek ellenőrzésére is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.