Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2021. Január 25. 07:57, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok

Brutális gyorshajtáson fogták - VIDEÓ

Brutális gyorshajtáson fogták - VIDEÓ

A Veszprém megyei rendőrök egy 40 éves érdi autóst 245 kilométeres sebességgel mértek be a 710-es számú főúton.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai a 710-es számú főúton közlekedve észlelték, hogy egy velük szemben szabályosan közlekedő autót a főútra vonatkozó megengedett legnagyobb sebesség, 100 helyett 177 kilométeres sebességgel előz egy másik 2021. január 24-én, délelőtt. A járőrök megkülönböztető fény- és hangjelzés mellett megfordultak, a gyorshajtó után indultak, ám mire utolérték, a sofőr már 245 kilométeres sebességgel száguldott ott, ahol a járművek biztonságos közlekedését csupán kétszer egy sávos út szolgálja. A megállítás előtti pillanatokban a gyorshajtó egy útkereszteződésben az Előzni tilos! tábla ellenére a záróvonalat és forgalom elől elzárt területet átlépve megelőzött egy kocsit is – közölte a rendőrség.

A rendőrök megállították az autót, és annak 40 éves érdi vezetőjét a gyorshajtás miatt 300 ezer forint közigazgatási bírsággal és 8 előéleti ponttal, a szabálytalan előzés miatt 10 ezer forint helyszíni bírsággal és 6 előéleti ponttal sújtották. Az esztelen rohanás indokaként a sofőr csupán annyit mondott a rendőröknek, hogy sietett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket