Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2017. Június 12. 07:31, hétfő | Sport
Forrás: mti

Bernd Storcknak be kell számolnia az andorrai vereség után

Bernd Storcknak be kell számolnia az andorrai vereség után

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége előtt kell beszámolnia Bernd Storck szövetségi kapitánynak a válogatott Andorra elleni pénteki vereség után.

"Csányi Sándor kezdeményezte, hogy az Andorra elleni vereséget követően a szövetség elnöksége a jövő heti ülésén hallgassa meg Bernd Storck szövetségi kapitányt, és a beszámolója után az elnökség tárgyaljon a kialakult helyzetről" - áll a rövid közlemény az MLSZ honlapján.

A pireneusi miniállam csapata - amely amatőr játékosokból áll és 186. a világranglistán - a pénteki, 1-0-ás győzelmét megelőzően 2004 októberében, Macedónia ellen szerzett három pontot tétmérkőzésen.

A német szakember csapata legutóbbi négy mérkőzését elveszítette: a Portugália (0-3) és Andorra (0-1) elleni vb-selejtezőkön, valamint a Svédország (0-2) és Oroszország (0-3) elleni hazai felkészülési összecsapásokon még gólt sem szerzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 07:50, kedd | Sport

Hosszú Katinka 200 vegyesen három másodpercre van az olimpiai szinttől

Hosszú Katinka hétfőn 200 méter vegyesen versenyzett a londoni nemzetközi úszóversenyen, de a háromszoros olimpiai bajnok ezen a távon is messze van a párizsi olimpiai szinttől.

2024. Május 27. 06:00, hétfő | Sport

Monacói Nagydíj - Leclerc az első hazai győztes Monte-Carlóban

A hazai közönség előtt szereplő Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Monacói Nagydíjat, így a sportág történetének első hercegségbeli győztese lett Monte-Carlóban.

2024. Május 27. 06:00, hétfő | Sport

Egygólos ajkai sikerével kilenc év után feljutott az ETO Győr

Az ETO FC Győr 1-0-ra legyőzte a vendéglátó és a mérkőzést emberhátrányban befejező Ajkát a labdarúgó NB II 34., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel feljutott az élvonalba.