Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2012. Február 19. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Az ex-férj jelenet rendezett Whitney Houston temetésén

Az ex-férj jelenet rendezett Whitney Houston temetésén

Szombaton végső nyugalomra helyezték Whitney Houstont. A szertartást Newarkban, a Hope Baptista templomban tartották, a néhai énekes rokonai, barátai és számos híresség részvételével.

A család végül beleegyezett, hogy az énekesnő ex-férje is részt vegyen a temetésen, Bobby Brown viszont alig néhány perccel a szertartás megkezdése után elhagyta a templomot. A távozás oka állítólag az volt, hogy Brown megsértődött, hogy nem ülhetett az első sorban a családtagok között. Odasétált a lányához, Bobby Kristinához, valamit a fülébe súgott, ezután kiment és kocsijával elhajtott.

A ceremónián Stevie Wonder elénekelte a "Love's In Need Of Love Today"-t, Alicia Keys eljátszotta a "Send Me An Angel"-t, és R Kelly előadta a néhai énekesnő "I Look To You" dalát. Aretha Franklin produkciója végül egészségügyi problémája miatt elmaradt.

Kevin Costner egy szívhez szóló húsz perces beszédben emlékezett meg Whitney-ről, és közös filmjük a "Több mint testőr" forgatásáról.

Miközben leengedték a koporsót, a néhai énekesnő világslágere, az "I Will Always Love You" szolt.

Whitney Houston holttestét február 11-én találták meg egy Beverly Hills-i szállodában. Halálát valószínűleg a szobájában talált receptre kapható gyógyszerek és az alkohol együttes használata okozta, de ahhoz, hogy a szakértők biztosat tudjanak mondani, meg kell várni toxikológiai vizsgálatok eredményét, ami még hetekig is eltarthat.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.