Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2021. Október 26. 14:47, kedd | Helyi

Abszolút Világbajnoki győzelem!

Abszolút Világbajnoki győzelem!

C.I.B.B. szövetség által Olaszország - Bergamoban megrendezett testépítő világbajnokságon Gasparics Zoltán világbajnoki címet szerzett Classic Bodybuilding kategóriában.

Emberfeletti extrém szárazságának és kitűnő formájának köszönhetően sikerült megnyernie az abszolút világbajnoki címet is. Ebben a kategóriában a különböző kategória világbajnokait vetik össze, közülük választanak ki egyet, aki a világbajnokok közül abszolút világbajnok lesz.

A dombóvári testépítő négy szövetségnél összesen kilenc világbajnoki, többszörös magyar, nemzetközi és abszolút bajnoki címmel rendelkezik.
Sikereit mindennemű támogatás és segítség nélkül érte el. Szponzoráció hiányában, úgy tűnik a sikeres őszi versenyszezonja most azonban abbamarad.

Címkék: testépítés

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 13:40, péntek | Helyi

25 éves a dombóvári Fekete István Kulturális Egyesület

Tisztelt Olvasó! Egy rövid ismertetőt szeretnénk közreadni egyesületünk történetéről. A részletes megemlékezést a 2021. évi évkönyvünkben adjuk majd közre.

2021. December 02. 14:49, csütörtök | Helyi

Várja a kisgyermekeseket Dombóváron a Biztos Kezdet Gyerekház

Szeretnétek kimozdulni, új élményeket szerezni és egy jó közösségbe tartozni? Ha válaszotok igen, akkor itt az idő, hogy ellátogassatok a Biztos Kezdet Gyerekházba!

2021. December 01. 16:02, szerda | Helyi

Korizhatnak testnevelés órán a dombóvári iskolások

Dombóvár Város Önkormányzata térítésmentesen biztosítja a dombóvári általános és középiskolák diákjai részére a testnevelés órák keretében a korcsolyázási lehetőséget.

2021. November 29. 15:02, hétfő | Helyi

Ünnepi ruhát öltött a város

Vasárnap délután elkezdődött az adventi ünnepkör köré szervezett programsorozat Dombóváron.