Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2011. Május 04. 21:05, szerda | Helyi
Forrás: APOK Belvárosi Általános Iskola

A topográfia Heni és Zsófi erős oldala

A topográfia Heni és Zsófi erős oldala

A Teleki Pál földrajz-földtan verseny megyei fordulójában kiváló teljesítményt nyújtottak az APOK Belvárosi Általános Iskolában tanuló 8. évfolyamos lányok. A verseny rendkívül összetettnek bizonyult: a nyolcadikos földrajz tananyagon

Mindezeken túl még külön nehézséget okozott a Természetbúvár Hazai tájakon című rovatában egy egész éven keresztül megjelent cikkek feldolgozása.

Úgy tűnik azonban, hogy hiába igyekeztek a szokásosnál is nagyobb kihívás elé állítani a szervezők a Belvárosi versenyzőit, kettőjüknél kifejezetten jól jött ki a lépés. Csík Mária tanítványa, Király Henrietta 8.b osztályos tanuló 2. helyezettként végzett, míg a Somfalvi Józsefné által felkészített 8.a-s Tóth Zsófia a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Képünkön balra Heni, jobbra Zsófi látható.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.