Városlista
2023. február 8, szerda - Aranka

Hírek

2022. December 05. 10:44, hétfő | Helyi

A dombóvári Csuti Jázmin Petra képviseli Tolna megyét a Miss Hungary 2022-es döntőjében

A dombóvári Csuti Jázmin Petra képviseli Tolna megyét a Miss Hungary 2022-es döntőjében

Tolna megyét Csuti Jázmin Petra képviseli 26-os rajtszámmal a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében

Az esemény december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről.

A színes programok, Freelusion show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis- és nagyestélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül.

Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

„Csuti Jázmin Petrának hívnak, 16 éves vagyok és Dombóváron élek mióta megszülettem. Nyelvi osztályba járok, ahol emelt angolt és olaszt tanulok. Tavaly sikeresen elvégeztem az előrehozott angol érettségimet és az angol középszintű nyelvvizsgámat is. Budapesten szeretnék tovább tanulni egyetemen, a mostani tervek szerint kereskedelem és marketing szakon. Emellett nagyon érdekel a modell szakma is, de eddig nem volt lehetőségem kipróbálni magam, ezért is jelentkeztem a Miss Hungary szépségversenyre. 5 évet aerobikoztam versenyszerűen, majd sajnálatos módon a pandémia hatására az egyesület feloszlott. Szabadidőmben nagyon szeretek sütni és főzni és tortákat készíteni.”

Címkék: szépségverseny

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 07. 16:23, kedd | Helyi

Rendőrségi hírek

Egy autós közlekedett február 4-én éjjel Dombóváron a Madách utcában az Árnyas utca felé. A sofőr a kereszteződésben nekihajtott egy ház kerítésének.

2023. Február 07. 08:48, kedd | Helyi

Ünnepi koncertet adott a Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar

Hagyományos ünnepi koncertet adott a Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar a Dombóvári Művelődési Ház színháztermében Markovics Gábor karnagy vezényletével.

2023. Február 06. 10:09, hétfő | Helyi

Megállás nélkül dolgoztak a tűzoltók a hétvégén a viharos szél miatt

Megállás nélkül dolgoztak Tolna vármegye hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltói a viharos szél okozta káresetek felszámolásán.

2023. Február 04. 11:48, szombat | Helyi

Takács Istvánné, Nyári Éva és a Dombóvári Székely Kör vehetett át elismerést

A hagyományos civilek napi ünnepségét február 2-án tartotta a több mint száz szervezetet számláló közösség Dombóváron.